Praktiske info


Tid og sted:
Døren åbnes senest 15 minutter før yogaklassen starter. Kom i god tid! Det giver en god start på din yogapraksis, at du kan nå at indtage din måtte i ro og mag inden vi går i gang.


Undervisningen foregår hos La FerMette Yoga, Vestergade 66A st.tv., 4340 Tølløse. Der er gode parkeringsmuligheder. Se kort nederst på siden.


Tilmelding

Send en mail på info@lafermetteyoga.dk eller ring/sms på tlf. 30288951 og hør om mulighederne og ledige pladser.

 

Betaling:

Betaling kan foregå kontant eller via bankeoverførsel på kontonummer i Danske Bank:

Reg. nr.: 3409, kontonr.: 11872786.


Der er også mulighed for betaling via Mobilepay på 88912, men på grund af de høje gebyrer på denne betalingsform foretrækkes kontant eller bank.


Påklædning:

Tøjet skal helst sidde nogenlunde tæt til kroppen for at jeg bedre kan aflæse kroppens linier i stillingerne, f.eks. T-shirt og gamacher. Vi har bare, rene fødder!

 

Materialer:

Der er alle hjælpemidler tilstede (yogamåtter, tæpper, klodser, bælter mm). Du er selvfølgelig velkommen til at tage din egen yogamåtte og andet udstyr med hvis du ønsker det.

 

Spisning før yoga:

Det er bedst ikke at have spist i en time eller to inden du skal dyrke yoga. Så hvis muligt undgå at spise et stort måltid lige inden yogatimen.


Helbred/sygdom

Er du sløj, hoster eller føler dig utilpas og har feber så bliv hjemme! Fortæl hvis du har en skade, medicinforbrug eller lign. der kan have betydning for din praksis. Husk også hvis du er kvinde at fortælle om du har menstruation eller er gravid, da der da gælder særlige forholdsregler i yogapraksisen.


Mobiltelefon

Mobiltelefoner holdes slukket - også for vibrationsfunktion, da det brummer i reolen/tasken og forstyrrer.


Parfume

Parfume kan være til gene for andre. Renlighed er vigtigt men undgå at pifte op med parfume når du skal til yoga.


Coronavirus forholdsregler

Det er vigtigt, at vi alle kan føle os trygge når vi skal praktisere sammen. Er du sløj, hoster eller føler dig utilpas så bliv hjemme!


Afsprit hænder ved indgangen når du kommer. Du er velkommen til selv at medbringe udstyr. Udstyr fra lokalet afsprittes i det omfang det giver mening. Vi afspritter hænder undervejs i nødvendigt omfang.
Derudover er der fokus på god rengøring og udluftning og at vi holder afstand.


Ansvar

Deltagelse i undervisningen og ophold i yogalokalet sker på eget ansvar.

 


Her finder du La FerMette Yoga:La FerMette Yoga - Vestergade 66A st.tv - 4340 Tølløse - tlf 30288951 - info@lafermetteyoga.dk - CVR 37552917